23/05/2024

Şok görüntüler! Hamas’ın İsrailli kadın rehinelere dayak ve tacizi

Bu görüntüler ilk kez yayınlanıyor.

Görüntüler, Hamas’ın silahlı kanadı  İzzeddin El Kassam Tugayları’nın 7 Ekim’de İsrail’e karşı giriştiği silahlı saldırıda ele geçirdiği ve halen rehin tuttuğu asker veya sivil kadın ve genç kızlara yönelik şiddet ve taciz içerikli yaklaşımlarının kanıtı niteliğinde (Oysa Hamas, rehinelere çok iyi davrandıklarını söyleyip duruyor).

İşte o görüntüler:

Videoda görülen İsrailli kadınların adları Liri Albag, Karina Ariev, Agam Berger, Daniella Gilboa, Naama Levy. Hepsi 19 yaşında ve askerler. Hamas’ın elinde 229 gündür rehin olarak tutuluyorlar.

Yüzleri gözleri kan içindeki İsrailli kadın askerlerden en şansızı ise Naama Levy. Hamas militanları bu askere, hem arkadan hem önden tecavüz etmişler.

22 Comments

      • israil kopeyi filisdinli kadın kadın deyildi onlarln namusunh kirlete bilerler yahudilerin yox onun ne azarl var başqaslnln topraklarlnda hele az yapmlşlar xetrine deydise apar ananl ver israil asgerlərine

    • Bunlar zamaninda osmaliya ihanet edenlerin torunlari degilmi simdide turkiyenin bayragini tutuyorlar tamm yavsaklar

    • Und diejenige die sie brutal vergewaltigt haben wurde bewusst verpixelt!.
      Im Westen wird diese Tasche auch noch verschwiegen und damit wird die Tasche entkriminalisiert!. Hört auf zu leugnen, dass diese Frauen keiner sexuellen Gewalt ausgesetzt werden!.

    • len türkleride böyle yapsalar beee filistinedre

      We will always be with you ISRAEL🇮🇱🇦🇿❤️♥️👈😍

      • İnş. tek Anneni ve karını alırlarda gece gündüz palakaya yatırıp hamile bırakırlar (ölene dek)

      • Bu arapların eline güç ver aynısını tekrar yaparlar zırlıyorlar şimdi insan hakları diye acımadan hepsini toprağa gömeceksin ki suistimal etmesinler israil işini biliyor bu tip durumlarda merhamet dediğin iki ucu boklu değnektir nekadar uğraşırsan uğraş o bok gelir sana bulaşır

  1. azcik delikanli olun , siz adamlarin kadinlarina tecavüz edip eğlencelerini basarsaniz adamlarda caminizi havaya ucurur colugunuzu cocogunuzu ölünüzü dirinizi kıyma yapar.

  2. lan gerizekalılar herifler 6 kişiye karşılık 60,000 kişi öldürdü iyi mi oldu şimdi???

  3. İnanırmısın çok üzüldüm jöntürk, silah atana gül atılmaz etki tepkiyi doğurur darısı diğer israil askerlerinin başına

  4. Taraflı haber yapmayı Jöntürk’e yakıştıramadım, adamların annelerine babalarına tecavüz edilmiş katledilmiş buna rağmen adamlar 3 dakikalık videoda sadece sen çok güzelsin diyor bunu tecavüz diye paylaşmışsınız.

Yorumlayın

Your email address will not be published.

Önceki Yazı

Terör örgütü IŞİD’den o infaza karşılık üç kişiyi yakarak infaz

Sonraki Yazı

Meksika’da seçimlere suikast gölgesi

Sayfa Başı